Paus Benediktus XIII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Benediktus XIII
PopebenedictXIII.jpg
Asma wiyosan Pietro Francesco Orsini
Wiwit mengku 29 Mei 1724
Dumugi 21 Februari 1730
Dipunrumiyini Innosentius XIII
Dipunlajengaken Clemens XII
Miyos 2 Februari 1649
Gravina di Puglia, Italia
Séda 21 Februari 1730
Roma, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Benediktus XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1724-1730).

Panjenenganipun asma aslinipun Pietro Francesco Orsini.



Dipunrumiyini
déning:
Innosentius XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens XII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.