Paus Anastasius I

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Anastasius I
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan Anastasius
Wiwit mengku 27 November, 399
Dumugi 19 Desember, 401
Dipunrumiyini Sirisius
Dipunlajengaken Innosensius I
Miyos  ???
Séda 19 Desember, 401
Paus kanthi nami Anastasius sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Anastasius I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 27 November 399 dumugi 19 Desember 401.

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Sirisius
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Innosensius I


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Anastasius_I&oldid=817124"