Paus Benediktus XIV

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Benediktus XIV
Benoit XIV.jpg
Asma wiyosan Prospero Lorenzo Lambertini
Wiwit mengku 17 Agustus 1740
Dumugi 3 Mei 1758
Dipunrumiyini Clemens XII
Dipunlajengaken Clemens XIII
Miyos 31 Maret 1675
Bologna Italia
Séda 3 Mei 1758
Roma, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Benediktus XIV, kanthi asma wiyosan Prospero Lorenzo Lambertini (Bologna, 31 Maret 16753 Mei 1758 ing Roma), punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 17 Agustus 1740 dumugi 3 Mei 1758.


Dipunrumiyini
déning:
Clemens XII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens XIII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.