Paus Sergius III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paus Sergius III

Paus Sergius III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (904-911).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Sergius_III&oldid=817231"