Paus Yohanes Paulus I

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yohanes Paulus I
JPI special pic.jpg
Asma wiyosan Albino Luciani
Wiwit mengku 26 Agustus 1978
Dumugi 28 September 1978
Dipunrumiyini Paulus VI
Dipunlajengaken Yohanes Paulus II
Miyos 17 Oktober 1912
Canale d'Agordo, Italia
Séda 28 September 1978
Istana Apostolik, Vatikan
Paus kanthi nami Paus Yohanes Paulus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Yohanes Paulus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma ing taun (1978).

Panjenenganipun asma aslinipun Albino Luciani (17 Oktober 191228 September 1978). Panjenenganipun dipunpilih dados Paus ing konklaf 26 Agustus 1978. Lajeng panjenenganipun séda 33 dinten sasampunipun ing 28 September 1978.

Panjenenganipun dipunmèngeti tiyang déning sumèhipun kalih rendah hati nipun.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus VI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Yohanes Paulus II