Paus Pius IX

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Paus Pius IX punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1846-1878).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius XVI
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Leo XIII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Pius_IX&oldid=817180"