Paus Bonifatius VIII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bonifatius VIII
Giotto - Bonifatius VIII.jpg
Asma wiyosan Benedetto Caetani
Wiwit mengku 24 Desember 1294
Dumugi 11 Oktober 1303
Dipunrumiyini Celestinus V
Dipunlajengaken Benediktus XI
Miyos 1235
Anagni, Italia
Séda 11 Oktober 1303
Roma, Italia
Paus kanthi nami Bonifatius sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Bonifatius VIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1294-1303).

Panjenenganipun asma aslinipun Benedetto Caetani.



Dipunrumiyini
déning:
Celestinus V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Benediktus XI


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.