Sugihwaras, Kalitengah, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugihwaras
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Lamongan
Kacamatan Kalitengah
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Sugihwaras iku désa ing Kacamatan Kalitengah, Kabupatèn Lamongan, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]