Wuku Sinta

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Sinta)

Sinta iku wuku sing pratama. Miturut kaum tradisional ing Bali lan Jawa, minggu iki direksa déning Bathara Yama.

MingguPaing
SenenPon
SlasaWage
ReboKliwon
KemisLegi/Umanis
JemuwahPaing
SetuPon


Ugi delengen:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wuku_Sinta&oldid=987670"