Mulung, Driyareja, Gresik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mulung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènGresik
KacamatanDriyareja
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Mulung iku désa ing kacamatan Driyareja (Driyorejo), Kabupatèn Gresik, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]