Dhukun, Gresik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dhukun
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Dukun
Dhukun is located in Jawa Wétan
Dhukun
Dhukun
Dhukun is located in Indonésia
Dhukun
Dhukun
Koordhinat: 6°59′03″S 112°26′51″E / 6.98407°S 112.44756°E / -6.98407; 112.44756Koordhinat: 6°59′03″S 112°26′51″E / 6.98407°S 112.44756°E / -6.98407; 112.44756
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Gresik
Kodhe laladan
administrasi
35.25.01

Dhukun iku kacamatan ing Kabupatèn Gresik.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.