Pancèng, Gresik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pancèng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Panceng
Pancèng kapernah ing Jawa Wétan
Pancèng
Pancèng
Pancèng kapernah ing Indonésia
Pancèng
Pancèng
Koordhinat: 6°55′55″S 112°27′49″E / 6.93195°S 112.46356°E / -6.93195; 112.46356Koordhinat: 6°55′55″S 112°27′49″E / 6.93195°S 112.46356°E / -6.93195; 112.46356
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Gresik
Kodhe laladan
administrasi
35.25.03

Pancèng iku kacamatan ing Kabupatèn Gresik.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.