Bambe, Driyareja, Gresik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bambe
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Gresik
Kacamatan Driyareja
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Bambe iku désa ing kacamatan Driyareja (Driyorejo), Kabupatèn Gresik, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]