Pananggalan Hijriyah: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (8) using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Béda karo Kalèndher Hijriah sing murni migunakaké visibilitas [[rembulan]] (''moon visibility'') ing panentuan awal [[wulan]] (''first month''), [[kalèndher Jawa]] wis netepaké cacahing dina jroning saben wulan.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Hisab lan rukyat]]
* [[Islam]]
350.349

besutan

Menu navigasi