Dzulkaidah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dzulkaidah, iku wulan kasewelas sajeroning Kalèndher Hijriyah.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah