Safar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Safar iku wulan kaloro sajeroning tanggalan hijriyah.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah