Jumadil awal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Jumadil awal iku wulan kalima sajeroning tanggalan hijriyah lan tanggalan Jawa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah