Menyang kontèn

Rabiul awal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Rabiul awal iku wulan katelu sajeroning tanggalan hijriyah.

Makna wigati

[besut | besut sumber]
  • Tanggal 12 wulan rabiul awal dipercaya minangka dina kelairan Muhammad (pirsani Mulud)

Uga delengen

[besut | besut sumber]
Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah