Rabiul awal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Rabiul awal iku wulan katelu sajeroning tanggalan hijriyah.

Makna wigati[besut | besut sumber]

  • Tanggal 12 wulan rabiul awal dipercaya minangka dina kelairan Muhammad (pirsani Mulud)

Uga delengen[besut | besut sumber]

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah