Menyang kontèn

Banjar Gondhang, Bluluk, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gondhang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLamongan
KacamatanBluluk
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Gondhang iku désa ing Kacamatan Bluluk, Kabupatèn Lamongan, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2017-10-31.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]