Paus Celestinus III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Celestinus III
Celestin III.JPG
Asma wiyosan Giacinto Bobone
Wiwit mengku 30 Maret 1191
Dumugi 8 Januari 1198
Dipunrumiyini Clemens III
Dipunlajengaken Innosentius III
Miyos ±1106
Roma, Italia
Séda 8 Januari 1198
Roma, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Celestinus III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1191-1198).

Panjenenganipun asma aslinipun Giacinto Bobone.



Dipunrumiyini
déning:
Clemens III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Innosentius III


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.