Menyang kontèn

Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
bot Menambah: su:Sulawesi Kidul
c (bot Menambah: ar, de, en, fi, fr, id, it, ja, ms, nl, pl, ru, sv)
c (bot Menambah: su:Sulawesi Kidul)
[[pl:Celebes Południowy]]
[[ru:Южное Сулавеси]]
[[su:Sulawesi Kidul]]
[[sv:Sulawesi Selatan]]
40.143

besutan