Kabupatèn Luwu Wétan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Luwu Wétan
120px
Lambang Luwu Timur
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Luwu Timur.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Malili
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

8 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Luwu Wétan (basa Indonésia : Luwu Timur), iku kabupatên ing Propinsi Sulawesi Kidul, kutha Malili iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Luwu Wétan ketata jroning 8 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Angkona
  2. Burau
  3. Malili
  4. Mangkutana
  5. Nuha
  6. Tomoni
  7. Towuti
  8. Wotu

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul

Cithakan:Kabupatèn Luwu Wetan