Kuta, Bantarbolang, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuta
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
KacamatanBantarbolang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-
Gunung Wangi

Kuta iku désa ing Kacamatan Bantarbolang, kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Ing désa iki ana siji papan wisata awujug guwa ya iku 'Guwa Wangi' sing dumunung watara 26 arah kidul-kulon kutha Pemalang[1].

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]