Sarwadadi, Bantarbolang, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sarwadadi
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
KacamatanBantarbolang
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sarwadadi (cara Indonésia: Sarwodadi) iku désa ing Kacamatan Bantarbolang, kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki jembaré:-km2 kanthi sing ndunungi watara.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]