Menyang kontèn

Bantarbolang, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bantarbolang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBantarbolang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°02′42″S 109°23′48″E / 7.04497°S 109.39677°E / -7.04497; 109.39677Koordhinat: 7°02′42″S 109°23′48″E / 7.04497°S 109.39677°E / -7.04497; 109.39677
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
Kodhe laladan
administrasi
33.27.06

Bantarbolang iku kacamatan ing Kabupatèn Pemalang, Jawa Tengah, Indonésia[1]

Désa/kelurahan

[besut | besut sumber]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.