Menyang kontèn

Moga, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Moga
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMoga
Moga kapernah ing Jawa Tengah
Moga
Moga
Moga kapernah ing Indonesia
Moga
Moga
Koordhinat: 7°07′38″S 109°14′32″E / 7.12721°S 109.24217°E / -7.12721; 109.24217Koordhinat: 7°07′38″S 109°14′32″E / 7.12721°S 109.24217°E / -7.12721; 109.24217
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
Kodhe laladan
administrasi
33.27.01

Moga iku kacamatan ing Kabupatèn Pemalang.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.