Menyang kontèn

Belik, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Belik
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBelik
Belik kapernah ing Jawa Tengah
Belik
Belik
Belik kapernah ing Indonesia
Belik
Belik
Koordhinat: 7°09′39″S 109°20′10″E / 7.16071°S 109.33621°E / -7.16071; 109.33621Koordhinat: 7°09′39″S 109°20′10″E / 7.16071°S 109.33621°E / -7.16071; 109.33621
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
Kodhe laladan
administrasi
33.27.03

Belik iku kacamatan ing Kabupatèn Pemalang, Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Désa/kelurahan[besut | besut sumber]

Péta désa ing Kacamatan Belik

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.