Comal, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Comal
Kacamatan
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Comal, {{{nama dati2}}}| ]]

Comal iku kacamatan ing kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]

  1. Ambokulon
  2. Gandu
  3. Gedeg
  4. Gintung
  5. Kandang
  6. Kauman
  7. Kebojongan
  8. Klegen
  9. Lowa
  10. Pecangakan
  11. Purwoharjo
  12. Purwosari
  13. Sarwodadi
  14. Sidorejo
  15. Sikayu
  16. Susukan
  17. Tumbal
  18. Wonokromo


 

Comal, Pemalang, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Ambokulon | Gandu | Gedeg | Gintung | Kandang | Kauman | Kebojongan | Klegen | Lowa | Pecangakan | Purwoharjo | Purwosari | Sarwodadi | Sidorejo | Sikayu | Susukan | Tumbal | Wonokromo