Menyang kontèn

Comal, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Comal
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiComal
Comal kapernah ing Jawa Tengah
Comal
Comal
Comal kapernah ing Indonesia
Comal
Comal
Koordhinat: 6°53′04″S 109°31′55″E / 6.88436°S 109.53185°E / -6.88436; 109.53185Koordhinat: 6°53′04″S 109°31′55″E / 6.88436°S 109.53185°E / -6.88436; 109.53185
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
Kodhe laladan
administrasi
33.27.12

Comal iku kacamatan ing Kabupatèn Pemalang, Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Wates wilayah[besut | besut sumber]

ing sisih lor karo: Kacamatan Ulujami
ing sisih kidul karo: Kacamatan Bodeh, Kacamatan Sragi, Kabupatèn Pekalongan
ing sisih kulon karo: Kacamatan Ampelgading
ing sisih wétan karo: Kacamatan Ulujami

Désa/kalurahan[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Pranala njaba[besut | besut sumber]