Ampèlgadhing, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Ampelgading, Pemalang)
Jump to navigation Jump to search
Ampèlgadhing
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Ampelgading
Ampèlgadhing is located in Jawa Tengah
Ampèlgadhing
Ampèlgadhing
Ampèlgadhing is located in Indonésia
Ampèlgadhing
Ampèlgadhing
Koordhinat: 6°57′21″S 109°28′49″E / 6.95597°S 109.48019°E / -6.95597; 109.48019Koordhinat: 6°57′21″S 109°28′49″E / 6.95597°S 109.48019°E / -6.95597; 109.48019
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Pemalang
Kodhe laladan
administrasi
33.27.11

Ampèlgadhing iku kacamatan ing Kabupatèn Pemalang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.