Kebon Gedhé, Bantarbolang, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebon Gedhé
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
KacamatanBantarbolang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Kebon Gedhé iku salah siji désa ing Kacamatan Bantarbolang, kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]