Kedhungsekar, Benjeng, Gresik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedhungsekar
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènGresik
KacamatanBenjeng
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kedhungsekar utawa Kedungsekar iku désa ing kacamatan Benjeng, Kabupatèn Gresik, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]