Menyang kontèn

Kalireja, Singaraja, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalireja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
KacamatanSingaraja
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kalireja (cara Indonésia: Kalirejo), iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Singaraja (Singorojo), Kabupatèn Kendhal, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]