Menyang kontèn

Kangkung, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kangkung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKangkung
Kangkung kapernah ing Jawa Tengah
Kangkung
Kangkung
Kangkung kapernah ing Indonesia
Kangkung
Kangkung
Koordhinat: 6°54′45″S 110°07′02″E / 6.91239°S 110.11736°E / -6.91239; 110.11736Koordhinat: 6°54′45″S 110°07′02″E / 6.91239°S 110.11736°E / -6.91239; 110.11736
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
Kodhe laladan
administrasi
33.24.17

Kangkung iku kacamatan ing Kabupatèn Kendhal.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.