Menyang kontèn

Patebon, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Patebon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPatebon
Patebon kapernah ing Jawa Tengah
Patebon
Patebon
Patebon kapernah ing Indonesia
Patebon
Patebon
Koordhinat: 6°52′14″S 110°12′28″E / 6.87051°S 110.2078°E / -6.87051; 110.2078Koordhinat: 6°52′14″S 110°12′28″E / 6.87051°S 110.2078°E / -6.87051; 110.2078
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
Kodhe laladan
administrasi
33.24.14

Patebon iku kacamatan ing Kabupatèn Kendhal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.