Menyang kontèn

Sukareja, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sukareja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukorejo
Sukareja kapernah ing Jawa Tengah
Sukareja
Sukareja
Sukareja kapernah ing Indonesia
Sukareja
Sukareja
Koordhinat: 7°07′51″S 109°59′49″E / 7.13081°S 109.99707°E / -7.13081; 109.99707Koordhinat: 7°07′51″S 109°59′49″E / 7.13081°S 109.99707°E / -7.13081; 109.99707
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
Kodhe laladan
administrasi
33.24.03

Sukareja iku kacamatan ing Kabupatèn Kendhal.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.