Cepiring, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cepiring
Kacamatan
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]] {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:Cepiring, {{{jeneng dati2}}}| ]] Cepiring iku kacamatan ing kabupatèn Kendhal, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Cepiring dumunung ing jalur "Pantura" (pasisir utara Jawa) lan ing kutha Cepiring iki ana sawijining pabrik gula sing dibangun déning Walanda ing taun 1908.

  1. Botomulyo
  2. Cepiring
  3. Damarsari
  4. Gondang
  5. Juwiring
  6. Kaliayu
  7. Kalirandu Gede
  8. Karangayu
  9. Karangsuno
  10. Korowelang Anyar
  11. Korowelang Kulon
  12. Margorejo
  13. Pandes
  14. Podosari
  15. Sidomulyo

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Cepiring

-