Cepiring, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cepiring
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Cepiring
Cepiring is located in Jawa Tengah
Cepiring
Cepiring
Cepiring is located in Indonésia
Cepiring
Cepiring
Koordhinat: 6°54′31″S 110°09′09″E / 6.90866°S 110.15256°E / -6.90866; 110.15256Koordhinat: 6°54′31″S 110°09′09″E / 6.90866°S 110.15256°E / -6.90866; 110.15256
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Kendhal
Kodhe laladan
administrasi
33.24.13

Cepiring iku kacamatan ing Kabupatèn Kendhal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.