Menyang kontèn

Singaraja, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Singaraja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSingorojo
Singaraja kapernah ing Jawa Tengah
Singaraja
Singaraja
Singaraja kapernah ing Indonesia
Singaraja
Singaraja
Koordhinat: 7°06′06″S 110°13′02″E / 7.10165°S 110.21731°E / -7.10165; 110.21731Koordhinat: 7°06′06″S 110°13′02″E / 7.10165°S 110.21731°E / -7.10165; 110.21731
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
Kodhe laladan
administrasi
33.24.05

Singaraja iku kacamatan ing Kabupatèn Kendhal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.