Ringinarum, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ringinarum
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRinginarum
Ringinarum kapernah ing Jawa Tengah
Ringinarum
Ringinarum
Ringinarum kapernah ing Indonésia
Ringinarum
Ringinarum
Koordhinat: 6°59′37″S 110°06′24″E / 6.99359°S 110.1066°E / -6.99359; 110.1066Koordhinat: 6°59′37″S 110°06′24″E / 6.99359°S 110.1066°E / -6.99359; 110.1066
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
Kodhe laladan
administrasi
33.24.18

Ringinarum iku kacamatan ing Kabupatèn Kendhal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)