Menyang kontèn

Ringinarum, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ringinarum
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRinginarum
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°59′37″S 110°06′24″E / 6.99359°S 110.1066°E / -6.99359; 110.1066Koordhinat: 6°59′37″S 110°06′24″E / 6.99359°S 110.1066°E / -6.99359; 110.1066
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
Kodhe laladan
administrasi
33.24.18

Ringinarum iku kacamatan ing Kabupatèn Kendhal.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.