Kaliwungu Kidul, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaliwungu Kidul
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Kaliwungu Selatan
Kaliwungu Kidul kapernah ing Jawa Tengah
Kaliwungu Kidul
Kaliwungu Kidul
Kaliwungu Kidul kapernah ing Indonésia
Kaliwungu Kidul
Kaliwungu Kidul
Koordhinat: 7°00′20″S 110°14′25″E / 7.00561°S 110.24019°E / -7.00561; 110.24019Koordhinat: 7°00′20″S 110°14′25″E / 7.00561°S 110.24019°E / -7.00561; 110.24019
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Kendhal
Kodhe laladan
administrasi
33.24.20

Kaliwungu Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Kendhal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.