Menyang kontèn

Kaliputih, Singaraja, Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliputih
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKendhal
KacamatanSingaraja
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kaliputih iku désa ing Kacamatan Singaraja (Singorojo), Kabupatèn Kendhal, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]