Ambeng-Ambeng Watang, Duduk Sampeyan, Gresik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ambeng-Ambeng Watang
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Gresik
Kacamatan Duduk Sampeyan
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Abeng-Ambeng Watang iku désa ing kacamatan Duduk Sampeyan, Kabupatèn Gresik, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]