Menyang kontèn

Tedhunan, Gringsing, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aksara Latin
     
Tedhunan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanGringsing
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Tedhunan, (cara Indonésia: Tedunan) iku désa ing Kacamatan Gringsing, Kabupatèn Batang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]