Limpung, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Limpung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLimpung
Limpung kapernah ing Jawa Tengah
Limpung
Limpung
Limpung kapernah ing Indonésia
Limpung
Limpung
Koordhinat: 7°01′11″S 109°55′32″E / 7.01986°S 109.92553°E / -7.01986; 109.92553Koordhinat: 7°01′11″S 109°55′32″E / 7.01986°S 109.92553°E / -7.01986; 109.92553
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
Kodhe laladan
administrasi
33.25.08

Limpung iku kacamatan ing Kabupatèn Batang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.