Kandheman, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kandheman
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Kandeman
Kandheman kapernah ing Jawa Tengah
Kandheman
Kandheman
Kandheman kapernah ing Indonésia
Kandheman
Kandheman
Koordhinat: 6°55′16″S 109°46′25″E / 6.92109°S 109.77356°E / -6.92109; 109.77356Koordhinat: 6°55′16″S 109°46′25″E / 6.92109°S 109.77356°E / -6.92109; 109.77356
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Batang
Kodhe laladan
administrasi
33.25.13

Kandheman iku kacamatan ing Kabupatèn Batang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.