Menyang kontèn

Kandheman, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kandheman
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKandeman
Kandheman kapernah ing Jawa Tengah
Kandheman
Kandheman
Kandheman kapernah ing Indonesia
Kandheman
Kandheman
Koordhinat: 6°55′16″S 109°46′25″E / 6.92109°S 109.77356°E / -6.92109; 109.77356Koordhinat: 6°55′16″S 109°46′25″E / 6.92109°S 109.77356°E / -6.92109; 109.77356
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
Kodhe laladan
administrasi
33.25.13

Kandheman iku kacamatan ing Kabupatèn Batang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.