Bladho, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bladho
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBlado
Bladho kapernah ing Jawa Tengah
Bladho
Bladho
Bladho kapernah ing Indonésia
Bladho
Bladho
Koordhinat: 7°07′09″S 109°49′36″E / 7.11907°S 109.8268°E / -7.11907; 109.8268Koordhinat: 7°07′09″S 109°49′36″E / 7.11907°S 109.8268°E / -7.11907; 109.8268
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
Kodhe laladan
administrasi
33.25.03

Bladho iku kacamatan ing Kabupatèn Batang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)