Batang, Batang

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Batang
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Kabupatèn Batang

Batang iku kacamatan ing kabupatèn Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa-désa[besut | besut sumber]

  1. Cepokokuning
  2. Denasri Wetan
  3. Denasri Kulon
  4. Kalipucang Kulon
  5. Kalipucang Wetan
  6. Kalisalak
  7. Karanganyar
  8. Karangasem Selatan
  9. Karangasem Utara
  10. Kasepuhan
  11. Kauman
  12. Kecepak
  13. Klidang Lor
  14. Klidang Wetan
  15. Pasekaran
  16. Proyonanggan Selatan
  17. Proyonanggan Tengah
  18. Proyonanggan Utara
  19. Rowobelang
  20. Sambong
  21. Watesalit

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Batang

-


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Batang,_Batang&oldid=1046884"