Bandar, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bandar
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Batang

Bandar iku kacamatan ing kabupatèn Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa-désa[besut | besut sumber]

  1. Bandar
  2. Batiombo
  3. Binangun
  4. Candhi
  5. Kluwih
  6. Pesalakan
  7. Pucanggading
  8. Sidayu
  9. Simpar
  10. Tambahrejo
  11. Tombo
  12. Toso
  13. Tumbrep
  14. Wonodadi
  15. Wonokerto
  16. Wonomerto
  17. Wonosegoro

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bandar,_Batang&oldid=1048959"