Menyang kontèn

Mentosari, Gringsing, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aksara Latin
     
Mentosari
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanGringsing
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Mentosari, iku salah siji désa / Kalurahan ing Kacamatan Gringsing, Kabupatèn Batang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]