Ketanggan, Gringsing, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ketanggan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanGringsing
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-+3500jiwa
Pepadhet-+9kk/h

Ketanggan iku désa ing Kacamatan Gringsing, Kabupatèn Batang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]