Sidigedhé, Welahan, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sidigedhé
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènJepara
KacamatanWelahan
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sidigedhé (cara Indonésia: Sidigede) iku désa ing Kacamatan Welahan, Kabupatèn Jepara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Welahan, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Brantaksekarjati | Bugo | Gedangan | Gidangelo | Guwosobokerto | Kalipucang Kulon | Kalipucang Wetan | Karanganyar | Kedungsarimulyo | Kendengsidialit | Ketilengsingolelo | Sidigede | Telukwetan | Ujungpandan | Welahan